About

Hoi! Super leuk dat je wat meer wilt weten over mij en deze blog!

Over www.liefsmarieke.nl
Het idee om te bloggen begon langzaam te komen rond 2013-2014. Sinds enkele jaren lees ik heel veel blogs van anderen en dat vind ik nog steeds heel erg leuk. Eigenlijk vind ik heel veel onderwerpen interessant en ik merkte daardoor dat het bij mij steeds meer ging trekken om ook te gaan schrijven. Gewoon te vertellen over alles wat ik zo leuk of interessant vind in het leven. Dat kan gaan over een recept wat ik helemaal geweldig vind tot die ene mascara die ik heel fijn vind. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in psychologie en geloof, dus ook daar kan soms wat van voorbij komen. Ik hoop om de dag een artikel online te plaatsen, er zal dus heel regelmatig weer iets nieuws online staan!

Over Marieke
Sinds 1990 loop ik al op deze wereld, wat mij nu 24 jaar maakt. Ik woon in het kleine maar toch best leuke Papendrecht, wat vlakbij Dordrecht ligt. Ik woon daar samen met mijn lieve man Stefan en onze kat Pip. Met Stefan ben ik nu ongeveer twee jaar getrouwd en daar ben ik gelukkig nog steeds blij mee haha. Ik heb de opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening gevolgd en deze behaald. Ik ben dus maatschappelijk werker, met daarnaast een aantekening als agoog in de GGZ. Helaas heb ik nog geen werk kunnen vinden in mijn vakgebied. En dus werk ik nu als administratief ondersteuner/medewerker bij twee bedrijven, maak ik schoon en ik doe vrijwilligerswerk als ambulant begeleider. Heel divers en ik krijg van alles wat mee op deze manier.

Het bloggen kende ik al een aantal jaar en al een hele tijd was ik aan het nadenken of ik ook wilde gaan bloggen of niet. Uiteindelijk heb ik in oktober van 2014 de knoop doorgehakt en ben ik www.liefsmarieke.nl begonnen. Een site waarop ik kan vertellen over de dingen die mij interesseren en waar ik blij van word. Mede daarom vind ik het ontzettend leuk om met deze blog bezig te zijn. Iets op te zetten wat van mij is en te schrijven over dat wat het leven voor mij zo leuk maakt.

Liefs Marieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *