Body stash

mijn nachtkastje met daarin mijn body stash

In een eerder artikel liet ik je al mijn nachtkastje zien. Daar kon je zien dat in mijn nachtkastje mijn verzameling van bodybutters en bodylotions staat. Toen liet ik je ze toen niet allemaal zien maar vandaag wel!
De echte beauty liefhebbers zullen het niet heel veel vinden en anderen vinden het waarschijnlijk wel heel veel. Ik zelf kan er geen genoeg van krijgen en dat terwijl ik niet eens zo heel veel smeer. Ik hou gewoon heel erg van de geur en het verzorgende gevoel, maar vind het smeren en laten intrekken vaak weer te veel werk. Mag dit jaar ook wel eens anders, want dadelijk zijn ze nog bedorven! Goed ik laat ze je zien.

20141214_130853

Dit zijn mijn bodylotions, een fijn mixje van verschillende merken. De dove bodylotion vind ik heel fijn vanwege de fijne glitters die er in zitten. Leuk met kerst of in de zomer ofzo, daardoor bedenk ik mij nu dat ik deze met kerst helemaal vergeten ben haha. De lotion van Christina Aguilera kreeg ik eens in de glossybox en is nu bijna op, was gewoon prima. De bodylotion van de Bodyshop kocht ik al weer even geleden maar ruikt zo lekker! Die is alvast voor komende zomer, vind het namelijk echt zo’n frisse geur voor dan.

20141214_130821

In een andere glossybox zat deze spray met een soort mousse erin. Deze is heel tof vanwege de structuur, je spuit dit product op je huid en vervolgens ontstaat er razendsnel een mousse die koud aanvoelt. lekker in de zomer! Voor de rest vind ik hem eigenlijk nogal weinig doen, maar ik vind het effect te leuk om hem weg te doen.

20141214_130700

Dan de bodybutters, daar hou ik van! Ik heb verschillende liggen en heb ze op een na nog niet gebruikt, dus daar kan ik je nog niet veel over vertellen. Wel ruiken ze allemaal super lekker, vooral de japanese cherry blossom.

20141214_130724

Dan als laatste nog deze twee mini bodybutters, waarvan ik de rechter met moringa geur op dit moment gebruik. Aan de geur moest ik even wennen, hij ruikt bloemig en tegelijk vind ik hem ook wel fris. Lekker nu met die kou om vooral mijn benen daar af en toe mee in te smeren!

Dat waren ze alweer mijn bodybutters en bodylotions, een kleine maar erg fijne verzameling! Op mijn wishlist staat nog een whipped body butter van the beauty bakery, die lijken mij zo fijn! Misschien dit jaar maar eens bestellen..
Zoals je verder kunt zien ben ik fan van de bodybutters van de Bodyshop, die ruiken gewoon zo lekker en zijn (zeker in de sale) goed te betalen! Daar kan ik gewoon niet genoeg van hebben.

Wat is jouw favoriete product om je mee in te smeren? Of doe je dit nooit? Ik ben benieuwd!

Liefs Marieke

8 thoughts on “Body stash

  1. Wat een super leuke verzameling! Ik heb eigenlijk nog geen een body butter van the Body Shop, dat is gewoon omdat ik té veel body lotions nog in mijn bezit heb, haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *