dagelijkse make-up

20141128_135525

eigenlijk klopt de titel niet. Ik gebruik namelijk niet elke dag make-up, dat is het probleem. Drie dagen in de week werk ik namelijk bij de post en die dagen draag ik vrijwel nooit make-up (tenzij ik in de avond nog naar iets bijzonders moet). Het is namelijk zo lekker zonde als je voor je werk make-up op doet en het gaat regenen of iets. Not cool. En ja dat heb ik dus wel eens mee gemaakt, stond ik met een sjaal de mascara eraf te halen, met behulp van regenwater dus. Dat doen we niet meer!

Maar op de dagen dat ik niet post loop gebruik ik wel eigenlijk altijd make-up en dat laat ik je vandaag zien!

20141128_135949

Ik begin altijd met een basis van foundation of bb cream, nu een van deze twee. En als ik er zin in heb of het nodig vind gebruik ik ook nog concealer. Soms gebruik ik ook alleen concealer met een laagje poeder erover, vind ik soms ook prima!

20141128_135239

Ik poeder mijn basis meestal af met de witte compact poeder van essence. Als ik er zin in heb gebruik ik nog bronzer en highlighter. En nee, geen blush dus! Hoewel ik het super mooi en er meerder heb, gebruik ik het niet vaak. Van mijzelf heb ik behoorlijk rode wangen waardoor ik het al snel wat doelloos vind ofzo. Vandaar!

20141128_135525

De kwasten die ik gebruik. Het is een mixje van elf, hema, catrice en essence. Ooit wil ik nog eens mooie en ook betere kwasten!

20141128_135014

Mijn wenkbrauwen teken ik bij met dit kitje van catrice, super fijn is deze! Toen ik blonder was gebruikte ik alleen de bovenste, nu mix ik de kleuren een beetje door elkaar. Hierna gebruik ik eventueel het kwastje om het geheel wat minder strak te maken en de wenkbrauw gel om alles wat beter te laten zitten.

20141128_135636

De highlighter pen gebruik ik heel vaak in mijn ooghoeken. Als ik een beetje tijd heb en toch snel oogschaduw wil gebruiken pak ik dit palletje van NYC. Met natuurlijk oogschaduw basis.

20141128_140039

En natuurlijk mascara om het af te maken. De wimperkruller is van de h&m en de mascara van de action.

Dit alles bij elkaar zorgt voor mijn standaard make-up look! Heel basic en niet heel bijzonder maar voor mij goed genoeg! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien, laat het mij weten!

Liefs Marieke

Wat is jullie dagelijkse make-up look?

13 thoughts on “dagelijkse make-up

  1. Je gebruikt fijne producten! De foundation van Gosh lijkt me echt geweldig! Dat wenkbrauwsetje van Catrice is trouwens ook echt geweldig. Ik heb er inmiddels al 3 versleten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *