Make-up uit Londen!

sleek blush in rose gold en barry m nagellak

Afgelopen kerst is mijn lieve vriendinnetje Saskia naar Londen geweest met haar verloofde (ze gaan bijna trouwen jeeej). Daar is ze zo lief geweest om naar make-up te zoeken voor mij. Ze is naar Boots geweest en heeft daar twee dingen voor mij weten te scoren, super leuk! Make-up uit Londen dus, vandaag laat ik je zien wat ze mee bracht!

rose gold blush van sleek

Als eerste een blush van Sleek en wel de bekende kleur rose gold waar ik al teveel over gehoord heb. Dit is gelijk mijn allereerste product van sleek, dus was ik behoorlijk benieuwd!

swatch van rose gold

Mooi! Goed gepigmenteerd en wat een mooie roze kleur. De camera van mijn telefoon brengt het echt niet goed over, de blush is wat lichter van kleur in het echt. Wel heel mooi met toffe glitters erin. I like!

barry M roze nagellak

Ook bracht ze dit schattige Barry M nagellakje mee, een lieve roze kleur van de Silk collectie (?).

Barry M nagellak swatch

Een swatch ervan, moet je niet  te vaak verwachten hoor haha. Als ik iets niet kan is het wel nagels lakken (al word ik langzaam aan steeds beter, oefenen werkt dus echt!).

Met deze twee leuke dingen ben ik echt blij, dankjewel nog sas! Nu eens voor mijn zusje een lijstje maken, die gaat ook binnenkort naar Londen haha. Jullie nog tips van wat ik niet mag missen?

Liefs Marieke

11 thoughts on “Make-up uit Londen!

  1. Rosegold heb ik ook. Prachtig kleurtje!
    Ik zou als ik jou was naar SuperDrug gaan en dan je mandje volladen…
    Er schiet me zo even niets te binnen wat je per se moet kopen.
    Veel is inmiddels hier ook al verkrijgbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *