Nieuwe verslaving – Gossip Girl

4269326600_da4f6f03ee_o

bron

Oke ik heb een nieuwe verslaving, een verslaving die mij blij maakt. Ik heb enkele weken geleden Gossip Girl ontdekt en wat is dat leuk! En tegelijk ontzettend fout! Het is een echte soap achtige serie waarbij het vooral gaat over wie het met wie doet en wie er nu weer boos is op wie. Dat allemaal op een exclusieve High School in New-York, waar natuurlijk alle rijke kinderen naar toe gaan. Heerlijk fout vermaak dus.

Wow wat een slechte kwaliteit, maar goed dit was de beste trailer van het eerste seizoen die ik kon vinden. Het geeft in ieder geval een beetje een beeld van hoe het eerste seizoen van Gossip Girl ongeveer gaat.

De serie gaat dus over een groep vrienden (die vrienden zijn de ene keer weer wel bevriend en dan weer niet) die in het eerste seizoen in hun laatste jaar op high school zitten. Je volgt ze eigenlijk in hun leven en de moeilijkheden waarmee ze te maken krijgen. Zo gaan ze vreemd, krijgen relaties die ook weer uit gaan, feesten er op los en dealen met familie problemen. Dit allemaal terwijl ze volwassen worden en hun toekomst beginnen te bepalen. Zo speelt een van de eerste afleveringen in seizoen twee zich af op Yale en heb ik zelfs op youtube al een flits van een trouwerij zien voorbij komen. En zelfs al wie Gossip Girl nu uiteindelijk is (stomme spoilers..).

Wat ik zo fijn vind aan deze serie weet ik eigenlijk niet precies. Het is gewoon lekker zinloos vermaak waarbij de hoofdpersonen er altijd weer leuk bij lopen. De snelheid in de serie vind ik ook fijn, er gaan ook echt maanden/jaren voorbij. Daardoor hoef je niet maanden te kijken voor je weet hoe iets zal aflopen, houd ik wel van.

Aanrader dus deze serie, althans als je houd van dit genre waarbij je niet zo veel leert maar wel lekker zinloos vermaakt wordt!

Kende jij Gossip girl al en wat vind je ervan?

Liefs Marieke

6 thoughts on “Nieuwe verslaving – Gossip Girl

  1. Jaaah! Ben ook voor zo lang verslaafd aan Gossip Girl geweest. Het einde was dan ook echt gaaf om te zien en heb op het puntje van mijn stoel gezeten (heb de laatste aflevering trouwens wel 5x gekeken haha).. Maar ja: geniet er in ieder geval van meis, want ik voel een heleboel slapeloze nachten aankomen 😉 Liefs, Deisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *