Series

httpswww.flickr.comphotosbonnaf3498642138inphotolist-qesYf-5DMC8c-7BNSN2-nZBiSb-8Wy24N-3BzwrF-29nkNT-d6irU5-pjJQ5-fij5rW-5VKFfu-oGv9gD-qqAEE-9QuZnp-5KnqN3-dVgmWy-bH7nEi-6kasqb-8JY4AD-dQgKsi-23rRm-23rDu-9No3U7-rDzfs-wAQUb-o

Net als heel erg veel anderen volg ik ook series en best een aantal ook! Voor mij begon het ergens rond mijn 10de met goede tijden slechte tijden en Baantjer. Die eerste heb ik bij vlagen nog wel eens een tijdje gekeken maar nu niet meer. Dat de serie elke dag is vind ik echt te veel van het goede, soms had ik er een paar dagen geen tijd voor gehad en dan was er zo veel terug te kijken! Dat doe ik dus niet meer, wel volg ik andere series en daar wil ik je graag meer over vertellen!

grey’s Anatomy

De serie die ik al volg sinds ik een jaar of 15 ben. Vanaf het moment dat de serie uitgezonden werd op de tv in Nederland kijk ik er al naar. Ik hou van Meredith, Mcdreamy en alle anderen. Ik vind de karakters heel mooi uitgewerkt en de verhaallijnen best realistisch. Ook bijzonder om te zien dat relaties heel serieus worden genomen, stelletjes blijven voor een serie behoorlijk lang bij elkaar zonder dat het saai wordt! Naast al dit komen soms de gekste aandoeningen voorbij wat het nog leuker maakt om naar te kijken. Zeker een aanrader dus!

Flikken Maastricht
Deze serie volg ik al een tijdje, ik denk een jaar of 3 nu. Het begon eigenlijk allemaal door mijn moeder. Ze was jarig en vond Flikken erg leuk, dus gaf ik haar een dvd box van de eerste 5 of 6 seizoenen. Een tijdje erna verveelde ik mij in de avonden vaak waarop ik dus besloot om die dvd’s eens aan te zetten. En zo begon mijn grote liefde voor deze serie. De enige serie waarvoor ik elke vrijdag trouw op de bank zit. Wat ik er nu precies zo leuk aan vind weet ik niet helemaal. Misschien de chemie tussen wolfs en Eva of de spanning die ze er goed in weten te houden, ik weet het niet maar tof is het zeker.

Grimm

Deze serie waren Stefan en ik al eerder gaan kijken, echter stopten we na 1.5 seizoen. Nu snappen we niet goed meer waarom, want het is echt een toffe serie! We hebben hem weer helemaal overnieuw gekeken en zijn bijna weer op het punt waar we gebleven waren. De serie is onder andere tof vanwege de opbouw in feiten, bijna iedere aflevering begrijp je beter hoe de wereld van Grimms in elkaar zit. Ook leuk bedacht dat de sprookjes die ons verteld zijn waarheid blijken te zijn. Zeker een goede serie!

Over mijn lijk
Eerder vertelde ik al over deze serie, dit kan je hier terug lezen.

orange is the new black

Met deze serie ben ik kort geleden begonnen. Ik hoorde de naam zo vaak vallen dat ik nieuwsgierig werd en hem ben gaan kijken. Ik heb seizoen 1 nu bijna afgekeken en ik vind hem tof. Het verhaal vind ik goed bedacht, een jonge vrouw voor het eerst in de gevangenis. Het geeft een redelijk idee van hoe het kan zijn (in Amerika), maar het bijzonderste vond ik om te zien hoe familie daar op kan reageren. Het gaf mij wat meer inzicht in hoe moeilijk het kan zijn als iemand waar je van houdt in de gevangenis zit, of daar buiten staat. Goede serie die de moeite waard is!

Series die ik nog wil gaan kijken!

wij zitten vast
Een nieuw programma met Sophie Hilbrand over jongeren tussen de 12 en 24 jaar die vast zitten. Dit wil ik zeker nog eens gaan kijken! Ik ben zoiezo altijd meer van het terug kijken dus dat ga ik binnenkort maar eens doen. De serie is hier te vinden.

Celblok H
Lijkt misschien een beetje op orange is the new black? In ieder geval gaat het over twee verschillende groepen vrouwen in een gevangenis. Isa Hoes speelt geloof ik de hoofdrol en dat vind ik tof. Ik vind haar een fijne actrice om naar te kijken en mede daarom lijkt dit mij een toffe serie om nog eens te gaan kijken.

Breaking bad
Afgelopen jaar zijn wij al wel eens begonnen aan breaking bad. We vonden hem best goed hoor, maar niet mega boeiend ofzo. Dus op een gegeven moment haakte we een beetje af, ergens halverwege seizoen 2 geloof ik. Toch wil ik deze serie nog eens verder gaan kijken, alleen maar door de wild enthousiaste verhalen haha.

Zo, dat waren ze! Heel veel series die ik volg of wil gaan volgen. Waarvan ik de tofste toch echt Grey’s anatomy en Flikken Maastricht vind. Hoop dat je het leuk vond!

Liefs Marieke

Kende je deze series al? Welke series volg jij en heb je nog aanraders? Vertel het hier beneden!

Bron foto

6 thoughts on “Series

  1. Jaaaaa Orange is the new black! Ik kan niet wachten tot volgend jaar zomer, dan begint het nieuwe seizoen weer! Celblok H volg ik ook, super goede serie! Welke ik ook super tof vind: Sons of anarchy, Devious maids & en niet te vergeten: Nieuwe buren! Zo jammer dat gisteren de laatste aflevering was! :(

    1. I started (and still am for now) on Blogger because it was quick and easy to jump in. I had no desire to learn html code or to invest a lot of time or money on a site. Plus it was all “free.” Now I’m up against some of the limitations of Blogger and have had to learn html to customize stuff enough to get around some of those. In the next year or so I’ll probably switch over to WordPress. As soon as I can find the time to convert 250 posts.

    2. E mare pacat sa coci duminica. Duminica e ziua lui Dumnezeu, e ziua pe care trebuie sa i-o dedicam lui, e ziua incaretrebuie sa mergem la biserica si sa-i multumim pentru tot binele din viata noastra. asta e parerea mea.imi place blogul tau felicitari!

  2. Flikken Maastricht vind ik ook erg leuk, jammer dat vrijdag alweer de laatste aflevering van het seizoen was. En Breaking Bad vonden mijn vriend en ik ook echt een hele goede serie, zeker de moeite waard om het misschien weer op te pakken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *