Andere blogs die ik leuk vind!

974784929_eaa0084e40_o (1)

In een eerder artikel vertelde ik al dat ik ontzettend graag blogs lees. Dat doe ik nu al ongeveer een jaar of 3 en het blijft gewoon nog steeds ontzettend leuk! Ik heb ook ontzettend veel geleerd van al dat lezen. Zo heb ik geleerd om eyeliner te gebruiken, weet ik hoe je een vissengraat vlecht maakt (ik kan het alleen nog steeds niet..) en ik gebruik nu vaak kokosvet in plaats van olijfolie. Kortom er ging een wereld voor mij open. En nog steeds ben ik niet uitgekeken/uitgelezen, sterker nog ik begon zelf te bloggen haha! Toch lees ik nog steeds met heel veel liefde behoorlijk wat blogs en daar wil je vandaag graag meer over vertellen. In dit artikel wil ik je vertellen over de, voor mij, leukste blogs.

De blogs die ik volg zijn vooral grotere blogs, dikke kans dus dat je ze al kent. Als dat niet zo is kan je hier misschien nog leuke aanraders vandaan halen!

beautygloss
De allereerste blog die ik ben gaan volgen was Mascha haar blog. Dit begon allemaal doordat ik iets zocht op Google en op de een of andere manier op haar site terecht kwam. Ik begon haar artikelen te lezen en was op slag verliefd, dat dit bestond! Ik leerde ontzettend veel bij, over van alles, van make-up tot leuke shop adresjes. Die zomer heb ik uren op haar blog doorgebracht en ieder nieuw artikel maakte mij enthousiaster. Eindelijk begon ik make-up en beetje te begrijpen! Daarnaast vind ik Mascha als persoon leuk en ik vind het bijzonder wat ze allemaal heeft bereikt, gewoon door te bloggen.
Vandaag de dag is Mascha haar blog voor een groot deel gevuld met dagelijkse vlogs en dat vind ik heel leuk! Het is een van de eerste dingen die ik in de ochtend kijk, vaak nog voor ik uit bed kom. Het blijft gewoon heel leuk om iemand op deze manier nog beter te leren kennen en daarbij ben ik gewoon heel nieuwsgierig haha!

11195380413_0085ef8a67_k

2wmn
Nog een vrij nieuwe blog maar de schrijfsters Willemijn en Martine bloggen al wel heel lang, namelijk op www.livelifegorgeous.nl Deze laatste blog vind ik ook leuk, maar gaat soms iets te veel over make-up naar mijn smaak. 2WMN daar en tegen gaat over al het andere wat de meiden interessant vinden en dat kan van alles zijn. Zo hadden ze een ontzettend leuk seksartikel, hier te vinden, en ook hun diary’s vind ik ontzettend leuk om te zien. Kortom, een echte lifestyle blog en precies dat wat ik leuk vind. Ik ben fan!

teskuh
Teske haar blog gaat over van alles en nog wat, dus vooral lifestyle, vind ik erg leuk! Zo heeft ze artikelen over bijvoorbeeld make-up, veganistisch eten en gewoon haar leven. Die combinatie spreekt mij erg aan, van alles precies genoeg. Teske is nog jong maar al erg volwassen voor haar leeftijd. Hierdoor is haar blog ook voor mij interessant om te volgen. Teske is ook degene die mij liet kennis maken met the phantom of the opera en de divergent reeks en vooral die eerste is echte liefde geworden.

4106216129_37fda9ee57_b

veracamilla
De blog van Vera vind ik ook onwijs leuk, ook al gaat het vaak over make-up. Wat mij vooral aanspreekt is haar persoonlijkheid en manier van schrijven. Vera lijkt mij een enorme lieverd en heel oprecht. Zo is ze heel open over haar angsten en wat dit met haar doet, check dit artikel. Bijzonder! Hiernaast is Vera haar schrijfstijl heel erg leuk, ze legt veel humor in haar stukjes. Hierdoor klik ik zelfs vaker blogs over make-up aan!

byesmeralda
Een hele nieuwe blog en hij wordt nu al leuk! De blog van mijn leuke schoonzusje Esmeralda. Haar site kon natuurlijk niet ontbreken haha! Esmeralda’s blog gaat voor het grootste deel over lifestyle, echter wil ze daarnaast ook in de toekomst gaan vertellen over haar burn-out. Vind ik heel moedig en bijzonder! Het lijkt mij heel eng om daar over te vertellen en dat ze dat gewoon wil gaan doen vind ik knap! Neem dus zeker hier ook even een kijkje.

liefs Marieke

Welke blog vind jij geweldig, heb je nog goede tips voor mij?

Bron eerste foto; foto 1
rest van de foto’s is klikbaar voor de bron

7 thoughts on “Andere blogs die ik leuk vind!

    1. Heb je gelijk in hoor! Ze stond er ook bijna in haha. Er zijn zoiezo nog wel een aantal blogs die ik leuk vind, maar vind deze gewoon het allerleukste 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *