bucketlist 2015

20141218_152909

Vandaag mijn bucketlist voor 2015!
Doelen heb ik eigenlijk altijd wel maar ik vind het wel bijzonder om deze zo met het nieuwe jaar te delen. Daarnaast vond ik het wel een tof idee om doelen op te stellen die echt voor 1 jaar zijn, zo kan ik eind volgend jaar kijken wat ik wel en niet bereikt heb.

Vliegvakantie met Stefan
Dit hebben wij dus nog nooit gedaan, samen vliegen, en dat vind ik stom. Zoiezo heb ik nog maar een keer in mijn leven gevlogen en ik wil hier heel graag wat meer keer van maken. En niet alleen om het vliegen hoor, maar ook om de landen die je niet zo makkelijk bereikt met een auto. Zo willen we nog heel graag eens naar Griekenland, misschien dus van de zomer! We gaan nog maar eens bedenken wanneer en waar heen precies, maar ik vind dat dit wel eens mag gaan gebeuren.

Ons huisje meer af maken
Ons huis is op dit moment gewoon nog steeds niet helemaal naar ons zin. We storen ons nu vooral aan onze stoel beneden en zijn hard aan het sparen voor een nieuwe. Verder wil ik misschien een kleed bij de bank en de accessoires op de vensterbank zijn nog niet naar mijn zin. En zo zijn er nog wel wat dingen, al blijf dat misschien altijd wel een beetje in een huis! Herkenbaar?

Iets echt tofs doen met vriendin
Volgend jaar zou ik wel eens iets echt tofs willen gaan doen, dus niet zomaar naar de film of iets. Ik wil iets doen wat echt een herinnering op zich wordt, iets om op terug te kijken. Welke vriendin maakt niet zo veel uit, maar het liefst met allemaal haha.

4623524788_609bd95ab8_b

Nieuwe camera
De foto’s op mijn blog maak ik op dit moment met mijn telefoon en dat zie je. Ik word daar niet echt blij van en wil graag goede foto’s maken. Dus wil ik gaan sparen voor een goede camera en waarschijnlijk geld vragen voor mijn verjaardag (in Juli pas!). Ook voor vakanties lijkt het mij tof om eens een goede camera te hebben.

Meer rust en minder zorgen
Want wat ben ik daar goed in! Dat mag dus wel wat minder, hopelijk lukt dat dit jaar!

3 jaar getrouwd zijn
In Augustus dit jaar zijn Stefan en ik alweer 3 jaar getrouwd en ik hoop gewoon simpelweg dat we dat halen :)

20141218_152134
ligt er al zeker een jaar..

geloof verdiepen
Dit onderwerp heb ik op mijn blog nog maar bar weinig genoemd en dat heeft wel zo zijn redenen. Het is op dit moment niet iets waar ik veel mee bezig ben en dit wil ik veranderen, dus gaan we dat maar eens doen dit jaar!

meer lezen
Lezen vind ik heerlijk, dat heb je vast al wel gemerkt. Toch vind ik dat ik het te weinig doe, ik wordt snel afgeleid en heb niet altijd de rust om te gaan zitten lezen. Maar ik heb nog zoveel mooie boeken liggen! Meer lezen dus, hoe ik dit wil gaan aanpakken hoor je misschien laten nog wel…

♥ Bloggen
Wat ben ik blij geworden van het bloggen de afgelopen maanden! Afgelopen tijd was niet altijd alleen maar leuk en het bloggen maakte mij dan echt blij. Ik vind het zo leuk om nieuwe dingen te verzinnen en dit dan uit te werken op mijn blog. De tijd vliegt soms als ik aan het bloggen ben en dat vind ik heerlijk. Ook al jullie lieve reacties maken mij zo blij, laat staan als iemand mij volgt op bloglovin <3

Zo dat waren ze, mijn doelen. Of althans als ik heel eerlijk ben, maar een deel ervan. Sommige dingen vind ik net iets te persoonlijk om nu zomaar open te gooien. Zo heb ik niets gezegd over bijvoorbeeld dat stukje persoonlijke groei wat ik zo moeilijk vind. Sommige dingen hoeft niet iedereen tot in detail te weten. Want hé, iedereen leest mee haha.

Wat zijn jouw doelen voor 2015 en hoe kijk je terug op je doelen van afgelopen jaar?

Liefs Marieke

14 thoughts on “bucketlist 2015

    1. I like the helpful info you provide in your articles. I’ll bookmark your weblog and check again here regularly. I’m quite sure I’ll learn plenty of new stuff right here! Best of luck for the next!

    2. dit :D’après moi, les bottes, c’est pas une erreur. Il s’agissait peut-être d’un moyen de se reconnaître entre eux, puisque tous les policiers ou presque ont les mêmes bottes. Les pseudos-manifestants étaient masqués, fallait ben qu’y s’reconnaissent pour pas trop se bûcher, tsé ? C’était sans compter la perspicacité des êtres humains qu’ils essaient de contenir/provoquer/contrôler…[]

      1. in her blurb, &#ag20;Bunch2r8ss and Buttercups transports us to a collective Deep River that can be found in all of us – with return flights to find things once lost.” Oh yes, and acknowledgements include Sheila Bender, Writing it Real. Also, includes three very good recipes should you be in the mood to cook! Available on Amazon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *