favoriete sieraden

sieraden, oorbellen, www.liefsmarieke.nl

Vorige week liet ik jullie mijn sieraden stash zien (kun je hier terug lezen), met heel veel foto’s van al mijn sieraden. Echter zag je daarin maar weinig sieraden van dichtbij. Daarnaast wilde ik een aantal sieraden toch wat meer toelichten, die paar die ik echt heel veel gedragen heb of die voor mij bijzonder zijn. Vandaag laat ik je deze sieraden zien!

Oorbellen

swarovski oorbellen

Ik heb ze geloof ik al wel eerder laten zien, mijn trouw oorbellen van Swarovski. Het mooiste wat ik heb in mijn stash. Deze oorbellen draag ik vaak met wat meer bijzondere gebeurtenissen, of als ik gewoon iets echt moois wil dragen.

hangende oorbellen

Dan een paar wat mega goedkoop van de primark komt, ook niet verkeerd maar wel even een tegenstelling op de vorige. Deze oorbellen zijn nog niet zo oud, maar ik vind ze echt onwijs leuk. Ik vind het leuk dat ze heel netjes kunnen, maar tegelijk iets stoers toevoegen of zo. Geen idee hoe je dat uitlegt.

koperen hangende oorbellen

Deze oorbellen heb ik echt al vet lang en heb ik heel erg veel gedragen. Ik hou van de kleur, de vorm en de structuur. De laatste tijd draag ik ze wat minder maar ik vind ze nog steeds te leuk.

hangende koperen oorbellen met zwart

Deze oorbellen heb ik ook nog niet zo lang maar vind ik ook onwijs leuk. De vorm en de kleur vind ik heel tof, gewoon wat stoer ofzo. En ik heb ze gewoon gevonden bij de zeeman, hoe tof is dat.

Armbanden

koperen armband met blauw

Dit was de eerste armband die ik van Stefan kreeg! Dat was nog voordat wij een relatie hadden, hij had op een feestje mijn armband gesloopt en daarom mocht ik een nieuwe uitzoeken en dat werd deze! De kleur en de structuur vind ik nog steeds heel mooi maar ik draag hem niet meer, ik vind hem snel te groot namelijk. Maar ik zal deze wel altijd blijven bewaren vanwege de herinnering.

zilveren schakel armbandje

Dit armbandje kreeg ik ook van Stefan, voor ik dacht mijn eerste verjaardag met hem samen. Ik weet ook nog precies waar, op een bankje in Ouddorp bij het strand. Ik was heel zenuwachtig voor wat ik zou krijgen en vooral of ik het wel echt leuk zou vinden. Maar dat vond ik gelukkig, ik ben nog steeds heel blij met dit mooie armbandje!

zilveren armbandje

Van mijn moeder kregen mijn zusje en ik hetzelfde armbandje, die zij ook had. Ik vind dit armbandje nog steeds heel tof! Wat ik zo leuk vind is dat hij netjes gedragen kan worden maar ook bij een stoerdere outfit, het is gewoon altijd goed! Blij mee en een lieve herinnering aan mama.

gouden armbandje met een kruisje

Dit armbandje kocht ik een tijdje geleden voor mijzelf. Ik had zoiets aan een vriendin cadeau gegeven en wilde toch nog graag ook zo’n armbandje. Ik vind hem zo leuk vanwege het kruisje (geloof) wat toch wat toffer gecombineerd wordt zo. Ook het fijne sprak mij erg aan.

Kettingen

horloge aan een ketting

Deze ketting kreeg ik van mijn oma, welke hem weer kreeg van haar vader (als ik mij niet vergis). Ik vind hem onwijs leuk, ook al draag ik hem niet veel. Het klokje staat ook al een hele tijd stil, eigenlijk moet ik hem eens laten maken!

achterkant horloge

Met een lief roosje op de achterkant!

rose gouden kettingkjes

Deze kettinkjes heb je de laatste tijd al meerdere keren voorbij zien komen. Deze vind ik heel leuk en ik draag ze graag!

zilveren kettinkjes

Deze kettinkjes heb ik allebei van Stefan gekregen. De linker met het hartje toen we drie maanden bij elkaar waren. Deze draag ik niet echt meer. De rechter heeft een diamantje en vind ik heel erg mooi, ook omdat het zo tijdloos is. Nog steeds heel blij mee.

Ringen

trouwring en verlovingsring in het zilver

Dan de ringen die ik bijzonder vind en dat zijn er niet zoveel! De rechter ring is mijn verlovingsring, welke ik kreeg tijdens mijn huwelijksaanzoek. Deze vind ik zo mooi! De linker ring is mijn trouwring, ook super mooi. Deze heb ik nu altijd om waardoor ik eigenlijk nooit andere ringen draag. Ik vind het juist mooi om 1 ring te dragen en deze daardoor juist te laten opvallen. Ik houd gewoon van niet te veel!

Dat waren al mijn bijzondere sieraden die voor mij bijna allemaal wel een herinnering mee dragen. Natuurlijk heb ik aan al mijn sieraden wel een herinnering, maar dit zijn de meest bijzondere voor mij. Heb jij een sieraad waar je niet zonder zou kunnen?

Liefs Marieke

One thought on “favoriete sieraden

  1. Jaaa
    Ik heb ooit van opa een ring gekregen voor mn verjaardag. Ik draag hem nooit omdat ik bang ben dat ik hem kwijtraak en hij is een beetje aan de grote kant. Hij lijkt n btje op je trouwring haha :’)
    Leuke blog 😉
    Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *