Favorieten #3

pizap.com14209033500371

Vandaag deel ik weer mijn favorieten van de laatste tijd met je! Het waren koude en donkere dagen en dit waren wel echt kleine dingen waar ik blij van werd, ik laat je ze zien!
Fashion

kleine kettinkjes met verschillende hangertjes

Deze kettinkjes heb ik de laatste tijd veel gedragen, ik vind het leuk dat ze zo subtiel zijn maar toch iets toevoegen. Vroeger droeg ik vrijwel nooit kettinkjes, ik vond ze altijd maar vervelend zitten. Maar nu begin ik het echt steeds leuker te vinden, er zijn ook zoveel leuke te vinden! Deze komen van de Primark, h&m en de juwelier.

aubergine kleurige tas

En jawel, mijn nieuwe tas! Ik ben er zo blij mee, de vorm is perfect, de kleur is tof en hij is handig door het lange hengsel. Ik heb deze dan ook non-stop gebruikt de laatste tijd.

Lifestyle

tablet van samsung

Onze nieuwe tablet! Wat een superhandig ding, ideaal als je toch nog even op internet wil of een filmpje wilt kijken maar niet meer op de pc wilt. Heel blij met deze aankoop!

knal roze telefoon hoesje voor de samsung S3

Al even geleden kocht ik dit telefoonhoesje bij de Hema en ik vind hem zo leuk! Nooit verwacht dat ik voor zo’n knal kleur zou gaan, maar toch gedaan en ik word nog steeds vrolijk ervan.

De laatste 2 weken luister ik weer heel veel naar het album Moon landing van James Blunt. Dit vind ik een van de tofste nummers op het album. Wat ik nu precies zo fijn vind aan zijn muziek weet ik niet, het klinkt gewoon lekker.

Beauty

amandel douchegel van de body shop

De afgelopen weken hadden we deze douchegel in de douche staan en we hebben hem allebei met veel liefde opgebruikt, wat ruikt deze lekker! Ik hou heel erg van dit soort geuren (net zoals vanille, zo fijn!) en werd elke keer weer blij hiervan.

20141221_134130

Vorige week had je hem al even kunnen zien, mijn nieuwe parfum. Zo zo zo lekker ruikt hij, ik ben erg echt even verliefd op!

Dat waren ze weer mijn favorieten van de laatste tijd, alleen de categorie food zat er deze keer niet tussen. Gewoon doordat alles wel heel lekker was maar er niks bovenuit sprong. Wellicht volgende keer wel!

Wat was voor jou echt een favoriet product de laatste tijd?Β 

Liefs Marieke

19 thoughts on “Favorieten #3

    1. La spoliation, l enfermement dans cette prison de masse a ciel ouvert, la misere generalisee sont pour les palestiniens…Mais le probleme est celui d’Israel… Ce serait a rire si ce n etait a pleurer…Par une curieuse inversion du reel les titre « occidentaux » font des agresseurs les victimes…Les generations passent et supportent de moins en moins en moins ces « subtils » mensonges…Un jour viendra oh il faudra bien s en repentir…nos enfants encaisseront nos lachetes

  1. Oh wauw, de ketting met de roze steen is echt een pareltje om te zien! Oh god, als je een tablet hebt, dan gaat alles ineens zoveel makkelijker. Je kan even snel wat opzoeken, alles via de tablet doen op de bank of even films kijken in bed. Bloggen, foto’s maken, maar ook muziek luisteren! Ik ben zot op mijn iPad, ondanks dat gebruik ik ook nog dagelijks te computeren, maar het is zo’n uitkomst. πŸ˜€

  2. Wat een hoop prachtige items. Ik ben echt verliefd op je prachtige nieuwe tas; de kleur en vorm zijn zo pretty! En een tablet is echt ideaal ja, ik kan niet meer zonder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *