Leuks van het internet

2719327964_a3e7c99884_o

Afgelopen weken verzamelde ik weer wat leuke dingen voor je van het wereldwijde geniale medium, het internet. Zo begrijp ik nu wat de tekenen van een dorpsmeisje zijn en ik heb eindelijk geleerd hoe ik snelle gezonde maaltijden bereid. Ook benieuwd? Lees dan verder!

EnterpriseMe TV

Afgelopen week ontdekte ik het kaneel van Ivana, een goede vriendin van Mascha van Beautygloss. Heel eerlijk? Ik had gedacht dat dit niet leuk was, dat het allemaal wat overdreven zou zijn ofzo. Nou, niet dus! Ik weet niet meer hoe ik er precies bij kwam om gewoon eens wat filmpjes te kijken, maar stoppen kon ik niet meer. Wat een leuke en leerzame filmpjes! Ivana weet mij echt te motiveren en ook enthousiast te maken. Daarnaast lijkt het mij een heel lieve toffe meid die echt weet waar ze het over heeft. Dikke aanrader dus!

Levenslessen van Isa Hoes in Trouw

In dit artikel in Trouw deelt Isa levenslessen die ze de afgelopen jaren geleerd heeft. Al weer een tijd geleden las ik haar boek over Antonie en dat vond ik al een heel bijzonder boek. Mooi om in dit artikel te lezen wat ze geleerd heeft en hoe ze verder is gegaan, raakte mij!

De mooiste ster aan de hemel

Even geleden reageerde Sophie op een artikel op mijn blog, ik besloot verder te klikken naar haar blog om eens een kijkje te nemen. Daar werd ik aangenaam verrast door de onderwerpen waar ze over schrijft. Haar vader is even geleden overleden en daar schrijft ze zo puur en eerlijk over! Sommige van haar blogjes wisten mij echt te raken door haar eerlijkheid. Daarnaast schrijft ze ook de ‘gewone’ blije blogjes, wat haar blog verre van verdrietig maakt. Heel fijne blog met een mooi stukje diepgang!

DSC00952

11 Tekenen dat je een dorpsmeisje bent

Heel leuk om dit artikel te lezen doordat de meeste dingen heel herkenbaar zijn. Aan de ene kant trekt de drukte en de afwisseling van de stad mij, maar aan de andere kant vind ik de rust van een dorp ook heerlijk. Voorlopig woon ik dus prima hier in Papendrecht :)

Dat waren dan weer wat leuke dingen van het internet, hopelijk zat er iets tussen waar je enthousiast van werd! Heb je zelf nog leuke dingen ontdekt de laatste tijd? Laat het dan vooral weten hier onder in de reacties!

Liefs Marieke

7 thoughts on “Leuks van het internet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *