leuks van het internet

2719327964_a3e7c99884_o

bron foto

Vandaag een heel nieuw soort artikel (goh dat is gek als je blog net bestaat ;)). En misschien wil ik hier een vaste rubriek van maken, laat maar weten of jullie dat leuk vinden!

In ieder geval wil ik vandaag verschillende leuke dingen van het internet met jullie delen. En dat kan van alles zijn! Van een lekker recept wat ik heb gespot tot een diy. Laten we snel beginnen.

do it yourself Adventskalender
Serena van beautylab deelde alweer even geleden dit artikel. Een diy om een adventskalender te maken, echt heel erg leuk! Of ik hem zelf ga maken betwijfel ik (zo niet creatief) maar vind hem te leuk om niet te delen!

Petit appartement Parijs
Op facebook kwam ik dit filmpje tegen, dit moet toch ongeveer het kleinste appartement ooit zijn?
En toch lijkt het mij niet heel relaxt om daar te wonen, je kan het eigenlijk nooit heel gezellig maken met kaarsjes of iets. Want je moet alles toch weer weghalen. Nee, toch maar niet!

Single van Teske
Even geleden deelde Teske dan eindelijk haar single, rewritten. Super leuk! Ik vind het liedje fijn klinken en het zingt lekker mee. Ook de parody van Sanne en Vera vond ik leuk.

Kaneel balletjes 
Alweer een tijdje geleden deelde Gonny van Cherryfizz het recept voor kaneelballetjes. Ik ging ze maken en vond ze echt heel erg lekker! Ook heel erg leuk om zo op tafel te zetten en gewoon af en toe van te pakken. Leuk ook nu met de komende feestdagen. Ik kan ze met alle liefde aanraden!

Zo dat waren een paar van mijn mooie vondsten op het internet van de laatste tijd! Ik hoop dat jullie het leuk vonden en deze rubriek wellicht vaker willen zien? Laat het mij vooral weten, vind ik fijn!

Liefs Marieke

11 thoughts on “leuks van het internet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *