Liefde voor de herfst

DSC03969

Afgelopen weken liep ik door een wereld van groen, rood, oranje en geel. De wind blies soms veel te koud om mij heen en mijn sjaals heb ik weer volop gebruikt. Eindelijk is het koud en guur, eindelijk kunnen de kaarsjes al om 4 uur aan en eindelijk kan ik weer onder een dekentje weg kruipen met een boek. Het is herfst en dat maakt mij blij.

De inspiratie voor dit artikel kreeg ik tijdens het post lopen, ik werd gewoon blij van alle mooie dingen die ik zag. De bomen die, als de wind hard blaast, hun blaadjes los laten. En dat diezelfde blaadjes al drijvend op de wind langzaam naar beneden dartelen. Te snel om een foto van te maken maar langzaam genoeg om rustig naar te kijken.

20141106_110425

De bladeren die overal liggen en net een soort confetti zijn, al die warme kleuren geven zoveel sfeer. En als het zonnetje dan ook nog schijnt is alles al helemaal mooi.

20141106_115111

Onderweg zag ik ook paddenstoelen, vond ik bijzonder zo tussen de huizen! Stond ik daar, in de ene hand een mega stapel post en met de andere hand een foto maken van die paddenstoelen.

20141106_125117

En die kou? Vind ik zo fijn! Heerlijk om dan weg te kunnen kruipen in je sjaal of je dikke trui. En als ik post loop is het ook juist fijn, want geloof me van al dat lopen wordt je behoorlijk warm (en in de zomer zweterig dus, bleh!). Nog een leuk voordeel aan die kou? Knuffelen met lieve mensen is veel fijner, in de zomer plakt het zo snel haha 😉

20141106_123258

DSC03796

Op vakantie (van vorige week) was alles ook zo mooi. Een super mooi paadje tussen de bomen en langs een meer. En dan moet je natuurlijk even blaadjes in de lucht gooien voor een actiefoto haha.

DSC03840

DSC03973

Het mag duidelijk zijn, mijn liefde voor de herfst is groot! Ik ben blij dat die zomer voorbij is en we steeds sneller naar de winter gaan. Het mag van mij nog heel lang duren! Al zal ik zo rond mei ook wel weer heel blij worden als het warm wordt hoor haha. Maar dat is misschien ook wel iets heel leuks van Nederland, al die verschillende seizoenen. In ieder geval hoop ik dat het voor nu steeds kouder zal worden en we snel sneeuw zullen hebben, let’s hope so!

Is jouw liefde voor de herfst ook zo groot?

12 thoughts on “Liefde voor de herfst

  1. De herfst is echt prachtig <3 Ben benieuwd of het in de wintermaanden dit jaar weer eens gaat sneeuwen, want dat geeft ook altijd een prachtig en fotogeniek landschap!

  2. Ik ben het volledig met je eens! Eindelijk weer lekker onder een dekentje zitten met een warme kop thee! Sneeuw zou al helemaal top zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *