Mijn verlangenlijstje

Wat ik altijd doe voordat er een verjaardag aan komt, is een verlangen lijstje maken. Vroeger deed ik dat altijd, heel ouderwets, met het grote intertoys boek naast mij (zeker als het weer bijna 5 december was). Ik nam het hele boek door en scheurde eruit wat ik wilde hebben, en het liefst voor mijn broertje dat deed (nog hele pagina’s!). Nu schrijf ik gewoon op wat ik voorbij zie komen op blogs, tv of in het echt. Vaak staan mijn lijstjes vol met boeken en daardoor durf ik ze tegenwoordig bijna niet meer te vragen. Vooral mijn familie vind het soms maar raar dat ik al weer boeken wil! Nu let ik dus ook meer op andere dingen die ik wil en die vaak net zo leuk zijn!

Op dit moment bestaat mijn lijstje uit de volgende dingen (en dus niet eens boeken!):

W7 paletten
Als je een beetje andere blogs volgt dan weet je wel wat ik bedoel. De beroemde paletten die vooral dupes zouden zijn van de naked paletten. Eigenlijk zou ik vooral die laatste willen maar die zijn met mijn budget niet echt te betalen. Vind ik dan, of ik geef mijn geld gewoon liever aan andere dingen uit. Dat kan ook haha. Ze zijn hier o.a. te vinden.

20141031_104415
mijn swarovski oorbellen

Swarovski oorbellen
Nadat ik geslaagd was voor mijn opleiding mocht ik van mijn ouders oorbellen uitzoeken bij Swarovski, of althans dat wilde ik graag! Ik ging namelijk een paar weken erna trouwen en had nog geen mooie sieraden. Ik hoefde geen ketting, armband of wat dan ook, maar wilde wel heel graag bijzondere oorbellen. Dus deze kreeg ik van hen, en sindsdien wil ik meer!

Rudolph’s bakery
Als je het nog niet wist, ik houd van koken! Eigenlijk heb ik mij altijd voornamelijk bezig gehouden met nieuwe dingen leren op het gebied van ‘avondeten’ in plaats van heerlijke taarten, koekjes en cupcakes. Maar dat wil ik veranderen, graag vanaf nu. Als ik dit kook(bak?)-boek heb, dat heb ik dan natuurlijk nodig!

20141031_104117
mijn zielige oude dvd’s

Harry potter dvd box
I love Harry Potter! Vooral liefde voor de boeken maar de films vind ik ook super tof! Nu heb ik een paar zielige gekopieerde dvd’s staan, met hele mooie (not!) zelf uitgeprinte voorkanten. Een beetje sneu, dus wil ik heel graag nog eens een mooie complete box!

Goede camera
Oke, kijk naar mijn foto’s (of de foto’s die nog gaan komen) en je snapt wat ik bedoel. Meer hoef ik niet te zeggen.

Tablet
O jongens, dit wil ik al zo lang, maar ze zijn duur! Of althans, als je net als mij gelijk het beste wilt dan zijn ze best duur. Ik wil graag een samsung tablet, welke weet ik nog niet maar wel dat ik er een van samsung wil. Het besturingssysteem bevalt mij namelijk goed en dat vind ik errug belangrijk!

Natuurlijk is er nog een hele hoop wat ik zou willen, waardoor dit dus maar een kleine greep uit alles is. Maar dit zijn wel de dingen die ik op dit moment het liefst wil! (tenzij ik natuurlijk nog iets vergeten ben, kan altijd!) Gelukkig hoef ik nog maar zo’n 9 maanden te wachten op mijn verjaardag.

Wat zouden jullie nog echt graag willen hebben?

8 thoughts on “Mijn verlangenlijstje

  1. aah dankjewel! Super lief ook dat je een berichtje achterlaat! Vind ik errug leuk!! 😀
   En ja inderdaad bijna de feestdagen! Voor sinterklaas misschien maar de paletten vragen 😀

 1. Hoi.
  Ik kwam je tegen via blog van teskuh.
  Ik vind t leuk om bij mensen te kijken misschien kan ik er nog wat leren ben net begonnen met bloggen dus vandaar…
  Leuk verlanglijstje ik heb er zelfs in voor kleding/schoenen wat ik graag nog wil hebben.
  En wil graag nieuwste boek van de shopaholic reeks van Sophie kinsella erg leuke boeken. Echt aanrader.
  En wil t nieuwe geurtje van daisy Marc Jacobs.
  X linda

  1. Hee Linda!
   Lief dat je een reactie achterlaat, dankjewel! :) Ik ben ook net begonnen met bloggen en vind het echt al super leuk! Tof dat je ook bent begonnen! Zal zo eens op je blog kijken!
   Ik ben ook echt heel benieuwd naar het nieuwe boek van Sophie Kinsella! Heb ze geloof ik allemaal staan dus wil de nieuwste ook graag! Goeie inderdaad, had er inderdaad nog wel bij gemogen haha 😀
   liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *