Sieraden die ik nog graag zou willen hebben

pizap.com14225086642741

Afgelopen weken deelde ik al twee artikelen over sieraden. In het eerste artikel liet ik jullie mijn sieraden stash zien en vorige week kon je mijn favoriete sieraden zien. Vandaag laat ik je een afsluitend artikel zien in wat onverwachts een reeks artikelen is geworden! Ik vertel je welke sieraden ik nu nog graag zou willen en daar laat ik je voorbeelden bij zien van de webshop Sieradenloods.nl. Deze heeft mij gevraagd om een artikel te schrijven over hen en dat combineer ik door jullie te laten zien welke sieraden ik tof vind en graag nog eens zou willen hebben!

Afgelopen jaren ben ik steeds grotere liefde gaan ontwikkelen voor (rosé) gouden sieraden. Ik vind het warme in deze kleur heel mooi en daarnaast heb ik pas ontdekt dat warme kleuren mij ook het beste staan. Ik wil deze kleur dus graag meer gaan dragen. Daarnaast begin ik wat ouder te worden en daarmee lijkt mijn smaak ook te veranderen. Had ik vroeger alleen goedkope sieraden, nu wil ik eigenlijk steeds meer sieraden van kwaliteit.

Afgelopen jaren heb ik al wel wat mooie sieraden verzameld, zoals je al eerder kon zien, maar deze zijn vrijwel allemaal zilver. Zelfs mijn trouwring! Daar mag dus wel verandering in komen, al kan die trouwring niet zomaar vervangen worden natuurlijk. Dat wordt dus verschillende kleuren combineren, vond ik dat eerst niet zo mooi nu vind ik dat steeds meer oke worden.

Op Sieradenloods.nl zijn tegen de 20 sieradenmerken te vinden. Ik heb al hun sieraden eens doorgekeken en er een paar uitgehaald die ik heel mooi vond. En ik heb zelfs iets gevonden wat ik graag aan Stefan zou geven!

94351_0802-02-40-cm_large

Boccia 

Een merk met vooral strakke moderne sieraden, welke worden gemaakt van titanium. Ideaal als je vaak allergische reacties krijgt en daarnaast is het materiaal echt heel stevig! Bovenstaande ketting vind ik echt heel mooi, vanwege het strakke design gecombineerd met de fijne ketting. Zoiets heb ik nu al in een Primarkvariant, die ik heel graag draag. Dit zou een super mooie vervanging zijn!

96815_josh-24301-cognac_207_0-armband_large

Josh 

Ik was heel benieuwd wat voor sieraden dit merk verkoopt, van de naam van dit merk heb ik namelijk al veel gehoord! Bovenstaande foto vind ik een typisch voorbeeld van wat ze verkopen en vind ik gelijk een heel tof cadeau om aan een man te geven (Stefan!). Deze ga ik onthouden!

91179_by-loulou-b2003whp_18_0-horloge_large

By LouLou 

Wow wat een leuk merk is By LouLou! Ze hebben echt heel leuke dingen en precies die dingen die ik nog eens zou willen. Zo wil ik nog heel graag een mooi rosé gouden armbandje en bovenstaande vind ik echt heel mooi! Ook een aantal van de kettinkjes die dit merk heeft vind ik tof!

Ja, een leuke webshop is dit met mooie producten, ga ik onthouden als ik eens een cadeautje nodig heb! Nog wat voordelen van de webshop op een rijtje;

  • Sieraden op werkdagen voor 20:30 uur besteld, worden dezelfde dag verzonden.
  • Bij bestelling vanaf 50 euro is de verzending gratis.
  • Wanneer je de sieraden van dichtbij wilt bekijken kun je terecht in hun winkel in Kampen, namelijk Juwelier Reuyl

Wat zou jij nog graag willen hebben en kende je deze merken al?

Liefs Marieke

8 thoughts on “Sieraden die ik nog graag zou willen hebben

  1. Ik was eerst ook altijd van de zilveren sieraden, maar begin rose goud ook steeds mooier te vinden! Vooral het armbandje van By LouLou vind ik erg mooi. Misschien leuk om voor Valentijn te vragen aan je man?(A) hint hint..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *