sieraden stash

20150114_111721

Vandaag deel ik met jullie iets waar ik zelf altijd blij van word; mijn sieraden stash. Ik laat je in een aantal foto’s zien wat ik allemaal heb liggen en wat er allemaal in mijn spiegelkast staat. Want ja, ook ik heb de bekende spiegel-sieraden kast van de Xenos! Hierboven zie je hem, een fijne witte kast waarvoor ik mij ook elke ochtend op maak. Daar is die dan weer eigenlijk wat te laag voor, mijn enige minpunt aan de spiegel! Maar goed daar gaat het niet om, vandaag laat ik je zien wat er in hangt!

20150114_112149

Een overview van de kast zelf, wanneer hij open is. Zoals je ziet ben ik vooral gek op oorbellen, die draag ik dan ook het meeste.

20150114_112304

In het linkergedeelte hangen vooral oorbellen, sommige heb ik al heel erg lang. Zo heb ik de zee groene ronde oorbellen in het midden ooit gekregen toen ik een jaar of 14 was.

grote oorbellen met stekers

Dit zijn mijn grote oorbellen met een steker (noem je dat zo?) aan de achterkant. Deze vind ik allemaal heel tof en de meeste draag ik ook vaak! Onder in zie je nog wat ringen, die ik nu niet meer draag. Ik heb nu steeds mijn trouwring om en vind dat eigenlijk wel genoeg!

hangende kettingen

Dan bijna al mijn kettingen, dit zijn de kettingen die ik ook daadwerkelijk draag. De laatste tijd zijn dat vooral de kleine kettingen en zo nu en dan de statement kettingen.

sieraden stash - armbanden

Daar onder liggen mijn armbanden, die lekker veel variëren in kleur en formaat. Deze draag ik toch wel het minste van al mijn sieraden, terwijl ik toch echt hele leuke dingen heb liggen!

sieraden stash - oorbellen knopjes

Dan mijn kleine oorbellen, welke verstopt liggen in mijn prachtige schelpvormige potje (ooit gekregen van oma). Sommige draag ik zo nu en dan maar eerlijk gezegd zit er ook een hoop tussen wat ik nooit draag. Het lukt alleen nog niet om ze dan ook echt weg te doen!

sieraden stash - horloge

In een laatje van de ladekast heb ik ook nog wat dingen liggen. Dingen die ik niet meer draag maar niet wil weg doen, en dingen die niet in de sieradenkast passen. Zo heb ik dus dit horloge van Fossil, in zijn doosje, daar liggen. Deze kreeg ik een paar jaar geleden van mijn vader voor mijn verjaardag.

sieraden stash

Ook ligt er in het laatje dit doosje, hier zitten echt oude armbanden in en horloges die ik vroeger droeg. Vooral mijn oude jip en janneke horloge vind ik echt heel leuk!

sieraden stashAls laatste staat er een handgemaakt doosje uit Equador in mijn laatje, deze bracht Stefan ooit mee. Hierin liggen vooral dingen met een herinnering. Zo zie je een gouden ring die ik kreeg van mijn overgroot oma (via mijn overgroot opa) en armbandjes die ook uit Equador kwamen. Ook liggen er een hoop zilveren oorbellen, dit waren de oorbellen die ik droeg toen ik net gaatjes had.

Zo dat was hem dan, mijn complete sieraden stash. Een hele verzameling van de afgelopen jaren welke ik met veel liefde bij elkaar houdt. Ik kan echt blij worden van al die mooie sieraden zo bij elkaar! Vooral van de dingen met een mooie herinnering, die zal ik dan ook niet snel weg doen.

Hoe ziet jouw sieraden stash eruit, waar bewaar je hem?

Liefs Marieke

3 thoughts on “sieraden stash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *