sinterklaas cadeautjes

sinterklaas cadeau's die op de grond liggen

Afgelopen zaterdag vierde ik sinterklaas met mijn schoonfamilie. Super leuk! We deden dit door van te voren lootjes te trekken en gewoon cadeautjes voor elkaar te kopen. Het was gewoon een fijne en leuke avond en we kregen leuke dingen!
Vandaag laat ik je de cadeautjes zien die Stefan en ik samen kregen. Waarom? Nou omdat we elkaars cadeau’s waarschijnlijk ook gewoon gebruiken en ze dus een beetje voor ons samen zijn! Misschien haal je er wel last minute inspiratie uit voor je eigen verlangen lijstje voor sinterklaas of je vraagt het gewoon voor de kerst 😉

sinterklaas cadeau's

Stefan kreeg deze taart ‘doos’, een doos om taart of iets dergelijks in te bewaren zodat ‘ie lekker vers blijft. Leuk!

20141202_141917

Steef kreeg ook deze ronde snijplank en een pasta-maak-hulpstuk (ravioli geloof ik), vind hij leuk om te doen!

20141202_142107

Verder kreeg hij nog een zeef en deze super leuke pannenlappen (je kunt wel zien dat de Sint mij ook een beetje in gedachten had haha).

20141202_142334

Dan mijn cadeautjes! Ik kreeg een nieuw notitieboekje, elastiekjes (want die hadden we gewoon nog nodig) en nieuwe scentchips. Zit er een bij die naar een soort karamel iets ruikt, super lekker!

20141202_142138

Dit snijplankje had ik al eerder gezien bij de hema en ik vond hem zó leuk! En nu heb ik hem dus, leuk om iets op te serveren bijvoorbeeld. Met de mok ben ik denk ik het allerblijste. We hebben nu vooral gewoon saaie witte grote mokken, vond ik heel lang prima hoor. Maar toch miste ik kleur en gezelligheid, dus vroeg ik een blond mok! Deze vind ik heel erg leuk doordat hij niet een bepaald thema heeft. Is dus het hele jaar leuk!

En dat waren ze alweer, onze cadeautjes! Laat maar weten wat je er van vond!

Liefs Marieke

Vieren jullie sinterklaas en hoe?

3 thoughts on “sinterklaas cadeautjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *