Stefan

20140611_134552

Vandaag is het zondag 9 november en vandaag word mijn leuke man alweer 26 jaar. En daar wil ik het graag eens over hebben. Ik wil dan niet vertellen over zijn leeftijd, maar gewoon iets over ons. Omdat hij zo lief is en ik hem vandaag even in het zonnetje wil zetten. Stefan wil nog niet dat ik hier, op mijn blog, teveel over hem vertel of laat zien, dus dat zal ik niet doen. Een foto delen en hem een beetje noemen mocht wel dus dan maak ik daar nu maar eens gebruik van haha. Dus als je wilt weten hoe leuk ik hem vind, lees dan verder voor een lekker clichΓ© verhaal.
Ongeveer 6 jaar geleden, op 10 oktober 2008, kregen wij verkering. Ik was toen net 18 geworden en hij was 19, lekker jong nog dus. We werden uiteindelijk heel erg verliefd en bleven elkaar zo leuk vinden dat we besloten te trouwen.

137

Dus dat deden we op 24 augustus 2012, nu alweer twee jaar geleden. Het was een hele mooie warme dag en alles ging gelukkig goed. We hebben super leuke foto’s gemaakt en een fijne dag gehad.

IMG_1251

Nu twee jaar later wonen we ook al ongeveer twee jaar echt samen, (ja we zijn heel ouderwets pas echt gaan samenwonen na het trouwen). En dat wordt alleen maar fijner. We leren elkaar nu door en door kennen en weten steeds beter hoe de ander in elkaar steekt. Waardoor je ook steeds beter leert omgaan met elkaar, ook als je je irriteert aan de ander. Stefan is ontzettend geduldig, zorgzaam en heel lief. Hij is de meeste onzelfzuchtige persoon die ik ooit ben tegengekomen. Dat maakt hem als mens heel bijzonder.

Zo dat was nu wel genoeg romantisch clichΓ© gedoe! Steef, gefeliciteerd met je verjaardag! ik hou van je en vind je de leukste!

Liefs Marieke

11 thoughts on “Stefan

  1. En lief en zorgzaam is steeffiee zeker! Altijd aan anderen denken en voor mensen zorgen :) Natuurlijk ook gekke grapjes maken samen met z’n schoonzusje! Ook dit is weer een hele mooie en leuke blogpost kiekje πŸ˜‰ xx

  2. Aaawhhh wat lief!! En wat kennen we elkaar eigenlijk al lang.. pffieuw!! Maar van harte gefeliciteerd met die lieve Steefje! Dat jullie nog maar heeeeel veel verjaardagen samen mogen vieren πŸ˜‰ xx

  3. Het is zeker een leuk en verrassend stuk om te lezen!
    Dat heb je goed gedaan lieve schat, dankjewel!
    En dankjewel allemaal voor de felicitaties!

    Liefs Stefan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *