Stom!

20141029_121318

Stomme dingen kennen we allemaal wel. Het zijn de kleine dingen die je ineens opvallen terwijl je bijvoorbeeld de afwas doet of de boodschappen doet. Het zijn dingen die iedereen kent, die iedereen opvallen en dingen die iedereen weer snel vergeet. De afgelopen maanden heb ik 8 situaties voor je verzamelt die mij opvielen, dingen die ik gewoon heel stom vind.

Sims liedjes op tv

Ken je dat, dat je een beetje doelloos een of ander woonprogramma zit te kijken en dat je dan ineens een sims liedje hoort? ZO RAAR! Waarom kies je daarvoor? Daarnaast krijg ik gelijk de neiging om te denken dat het gewoon een of ander gratis melodietje is op internet, vrij te downloaden voor de hele wereld. Vind het gek dat dan precies een tv programma zoiets gebruikt, immers maakt het de muziek in je programma zoveel minder uniek.

Stomme Kattenbak korrels

Wij hebben dus een kat, Pip, heb je wellicht al eerder gezien. En die kat heeft dus een kattenbak waar die op poept en plast. Maar als Pip dus klaar is springt die zowat uit die bak waardoor er gelijk over een meter verspreid allemaal van die korrels liggen. Niet tof, stomme bak.

Mensen die de klemtoon verkeerd leggen

Kijk ik zal het ook heus wel eens doen hoor, dus zeg het alsjeblieft wanneer dat gebeurd, maar dit vind ik zo stom! Zeg gewoon dat woord goed, gewoon zoals het hoort.

Mensen van vroeger tegenkomen die je niet wilt zien

Ken je dat, dat je in de stad loopt en ineens iemand ziet waar je vroeger veel contact mee had? Nou daar heb ik dus nooit zin in, dat je dan zo’n doelloos praatje moet maken wat tot niks komt. Bij sommige mensen is het nog wel leuk maar er zijn ook mensen waar je gewoon geen zin meer in hebt. En dus loop je snel een winkel binnen of je zegt alleen hoi en loopt snel voorbij (alleen als het echt niet anders kan dus!).

Honing die gaat klonteren

Als je honing te lang laat staan gaat die dus klonteren, gewoon niet cool. Zeker niet als je een knijp flesje hebt zoals ons. Dan komt het er niet uit. In noodgevallen kan je het wel opwarmen of zo iets, maar dan nog vind ik het stom.

Scheur in je zadel waardoor de gel eruit komt en gaat klonteren

Ja heel lekker en het blijft ook zo heerlijk aan je broek plakken! Heb ik op dit moment last van, ik geloof dat ik dus maar op zoek moet naar zo’n charmant zadel bedek ding. Want dit schiet ook niet op.

Pluisjes van je sjaal die constant in je mond komen

Ik heb een zwarte sjaal waar constant allemaal haartjes en pluisjes uit komen. En aangezien die sjaal dicht bij mijn mond zit komen ze vaak in mijn mond, super irritant en dus heel stom.

Creme-spoeling die altijd eerder op is dan de shampoo

Altijd is dat eerder op, altijd! Heel rot als ik een setje hebt van producten die bij elkaar horen. Waarom maken ze niet gewoon grotere verpakkingen van de crème-spoeling? Zou fijn zijn!

Dat waren ze mijn eerste 8 stomme situaties! Laat mij vooral weten wat je hiervan vond en misschien zelfs meer wilt..
Wat zijn situaties die jij heel stom vindt?

Liefs Marieke

9 thoughts on “Stom!

  1. Hahaha: wat een geweldig overzicht zeg. Die kattenkorrels herken ik en dan zitten ze onder je voeten en dan wil je wel gillen (althans ik). En pluisjes in je mond is ook vervelend, maar ik vind het ook vervelend als je sjaal aan je lippen blijft plakken omdat je net lipbalsem hebt opgedaan, zucht ;-)! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *