update + terugblik 2014

pizap.com14198623803551

Hallo lieve mensen!
Vandaag een terugblik op 2014 en een update over hoe mijn leven op dit moment zo’n beetje verloopt. Ik vertel je over mijn nieuwe haar, over mijn Frankrijk trip afgelopen zomer en over mijn nieuwe baan! Gewoon even lekker kletsen dus.

Afgelopen jaar
Jeetje jongens, toen ik begon te denken hierover had ik geen idee wat ik wilde schrijven. Maar vooral wat ik wel en niet wilde gaan vertellen, daar zit ik namelijk nog wel eens mee. Eigenlijk wil ik heel graag persoonlijk bloggen en mij echt open stellen. Ik vind namelijk dat daar een bepaalde kracht in ligt en ook vind ik dit bij andere bloggers juist zo tof om te zien. Maar de andere kant daarvan is wel dat werkelijk iedereen dat kan lezen en ik geloof nog niet dat ik daar aan toe ben.
Afgelopen jaar was niet alleen maar tof en ik heb het soms best moeilijk gehad en ergens wil ik daar over vertellen maar ergens ook niet. Misschien dat ik dit langzaam aan wel wil gaan doen, maar dat merk je vanzelf wel! O, sorry trouwens als dit vet irritant is, ik word ook altijd nieuwsgierig als mensen zo geheimzinnig gaan doen, irritant! Maar ik wilde het toch graag vertellen :) hope you don’t mind. 

Afgelopen jaar ben ik begonnen met vrijwilligerswerk in Dordrecht, ik begeleid daar cliënten in hun thuissituatie. Eigenlijk ben ik dus gewoon ambulant begeleider op vrijwilligers basis. Heel tof om te doen maar tegelijk ook best gek dat ik nu soms taken vervul van mensen die daar eerst betaald voor kregen, gekke dingen! Desondanks word ik blij van dit werk en ik hoop het ook nog even te kunnen blijven doen.

20140831_150501 20140831_073151

Dit jaar ben ik voor het eerst echt op vakantie geweest (in het buitenland) met Stefan, met zijn tweeën dus. We hebben een roadtrip door Frankrijk gemaakt met onze tent en dat was leuk! Veel gezien en heel veel gereden haha.

20140819_162451

Ook ben ik afgelopen jaar begonnen met loopbaancoaching, om mij te richten op de toekomst en mij te begeleiden in mijn proces naar een baan, daar heb ik veel van mogen leren!

Verder ben ik bij mijn vader in zijn bedrijf begonnen met werken en dat gaat tot nog toe goed! Het is leuk werk en ik mag nu zelfs zijn website gaan beheren, super leerzaam natuurlijk! En tof dat ik eventuele dingen ook kan toepassen om mijn blog en vice versa. Vanaf volgende week ga ik een vaste dag in de week bij hem werken en daar heb ik zin in!

20140611_134554

Verder heb ik nog heus wel meer toffe dingen gedaan hoor, zoals naar Walibi voor het eerst en de Bu avonden waar ik aan heb deelgenomen. Dat laatste waren Bijbelstudie avonden met alleen vrouwen, was heel tof!

Update
En nu zijn we hier aanbeland, december alweer en bijna in 2015. Afgelopen weken zijn lekker hectisch geweest en er zijn ook wel wat dingen gebeurd.
Zo ben ik afgelopen oktober begonnen met bloggen en wat is dat leuk tot nu toe! Ik had niet verwacht dat ik er zo blij van zou worden en dat het mij zoveel energie zou geven. Ik word blij van nieuwe dingen bedenken en hier iets moois van maken. Gewoon het creëren van een artikel over dingen die ik super leuk vind, gaaf toch! Ik word blij van al jullie leuke reacties, waarvan de eerste van mijn schoonmoeder, schoonzusje en Svenja waren. Dank jullie wel hiervoor, waardeerde ik! Ook alle (oke zoveel zijn het er nog niet haha) bloglovin volgers, bedankt voor het abonneren super leuk! En natuurlijk alle andere lezers, bedankt dat je de tijd neemt om al mijn gepraat te lezen, vind ik heel leuk!

20141226_144921

Verder heb ik pas mijn haar weer geverfd, ik had het al even laten zien maar bij deze nog even een duidelijkere foto. Hier zie je gelijk hoe ik er met kerst uitzag! Ik had een leuk zwart kanten jurkje aan en mijn haren gekruld (wat een lang rot werk haha).

Ook wilde ik jullie nog graag vertellen over mijn nieuwe baan! Ja ja eindelijk kon ik stoppen met de post en ergens anders beginnen. Ik ben begonnen bij een technisch bedrijf als administratief ondersteuner, een leuke baan waar ik erg blij mee ben!

Zo een heel jaar is weer om, een jaar van verdrietige dingen maar ook heel leuke dingen! Nu weer op naar volgend jaar en ik heb er zin in, er komen hopelijk leuke dingen aan. Ik zie je volgend jaar hopelijk weer, hier op mijn blog. Tot dan!

Liefs Marieke

2 thoughts on “update + terugblik 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *